World Clean Up Day 17 september 2022

31 augustus 2022

Op zaterdag 17 september is het weer zo ver! De World Clean Up Day. Met 180 landen tegelijkertijd geven we de aarde een schoonmaakbeurt. Wederom doet de gemeente Baarn weer mee door een informele lezing te organiseren over het meest voorkomende zwerfafval: de sigarettenfilter. Aansluitend wordt een opschoonronde gelopen en wethouder Mark Eijbaard zal alle aanwezige inwoners die zich inzetten voor een schoner Baarn persoonlijk bedanken.

Opruimen en knutselen tijdens Landelijke Opschoondag 19 maart

1 maart 2022

Op zaterdag 19 maart 2022 is het de Landelijke Opschoondag. Tienduizenden Nederlanders steken dan de handen uit de mouwen voor een schone buurt. Wilt u ook meedoen? Dan kunt u een afvalgrijper lenen bij een van de HoudBaarnSchoon-uitleenpunten in Baarn. Kinderen die deze dag ook creatief aan de slag willen, kunnen meedoen aan de workshop ‘Heppie met afval’ bij De Groene Inval. Wethouder Jannelies Vissers geeft de aftrap voor de workshop.

Nieuwe partner: Wintertuin Baarn

2 november 2021

Iedereen in Baarn kent het Cantonspark én de Wintertuin die zich in dit park bevindt. We zijn daarom zeer trots om te kunnen melden dat de Wintertuin vanaf dit moment officieel partner is van Houd Baarn Schoon. Je kunt op deze locatie terecht om een afvalgrijper te lenen waarmee je op pad kunt om zwerfafval op te ruimen.