Ondernemers en Verenigingen
tegen Zwerfafval!

Er zijn veel ondernemers en verenigingen in Baarn die zich al inzetten tegen zwerfafval, óf dit juist willen gaan doen. Voor hen heeft HoudBaarnSchoon! een aantal opschoonpakketten samengesteld en verloot. Dit pakket bestaat uit vijf zwerfafvalgrijpers, veiligheidshesjes, handschoenen, zakken en een opbergbak. Inmiddels hebben zowel MKWJ waterscouting en scouting Merhula een opschoonpakket ontvangen! Zij zijn al actief met het schoonhouden van Baarn, maar gaven aan erg geholpen te zijn met deze extra materialen.
Een pakket is ook gegaan naar een groep inwoners die wekelijks met elkaar een opschoonronde loopt en een ondernemer in de Laanstraat die in haar lunchtijd graag de omgeving van haar zaak schoon wil houden.

En natuurlijk staat voor het personeel op het gemeentehuis van Baarn nu ook een bak met grijpers klaar. Ook zij kunnen in hun lunchtijd de strijd tegen zwerfafval aan.

Wil jij ook een keer een opschoonronde lopen? Kijk dan op onze website www.houdbaarnschoon.nl waar je terecht kunt om materialen te lenen! Er zijn namelijk al verschillende uitleenpunten verspreid over Baarn. Hier kun je het ingezamelde afval vervolgens ook achterlaten. Op deze website vind je ook andere handige informatie over zwerfafval.

Draag jij ook bij aan een schoner Baarn?