Vrijwilligers bedankt!

Het afgelopen jaar heeft weer een groot aantal mensen geholpen Baarn mooi en schoon te houden. Tijd dus om onze Baarnse opruimhelden in het zonnetje te zetten! Afgelopen zaterdag, tijdens World Cleanup Day, bedankte wethouder Jannelies Vissers een aantal vrijwilligers persoonlijk. 

Ze zijn niet altijd opvallend aanwezig, maar dragen een belangrijk steentje bij aan het schoonhouden van Baarn: de inwoners, jong en oud, die zich vrijwillig inzetten voor het opruimen van zwerfafval.

Bij de Groene Inval zijn afgelopen zaterdag de vrijwilligers hartelijk door de wethouder ontvangen onder genot van wat te drinken en taart. Na het dankwoord van de wethouder is met elkaar een opschoonronde gelopen door de wijk en langs de sportvelden, het was immers World Cleanup Day! Na de opschoonronde kwam iedereen weer bijeen bij De Groene Inval en werd de middag gezellig afgesloten.

HoudBaarnSchoon wil via deze weg al onze vrijwilligers nog eens bedanken voor hun inzet en enthousiasme, ook zij die er afgelopen zaterdag niet bij waren. We hopen uiteraard dat we ook komend jaar weer op jullie geweldige inzet kunnen rekenen! Wil jij ook helpen, heb je een goed initiatief of wil je meer informatie over zwerfafval en het schoon houden van je leefomgeving? Houd dan onze website en sociale kanalen in de gaten.