Onze partners

Buiten in de kuil

Buiten in de Kuil is er voor iedereen die graag buiten is. Tijdens alle seizoenen verwennen en verrassen zij hun gasten graag. Een huiskamerrestaurant midden in het bos aan de rand van de Kuil van Drakensteyn in Lage Vuursche, niet ver van het gelijknamige kasteel. Help jij mee om het bos schoon houden? Leen dan hier je afvalgrijper!

Logo Eethuys-café De Generaal

Eethuys-café De Generaal

Eethuys-café De Generaal is een begrip in Baarn en omgeving. Het is gevestigd in het oude station van Baarn en ligt in een gemoedelijke en groene omgeving, vlak bij de bossen rond Baarn, Soestdijk en Lage Vuursche. Een beginpunt voor een prachtige wandeling. Wil je meehelpen om deze mooie omgeving schoon te houden? Kom langs en leen dan bij ons een afvalgrijper!

Wintertuin Experience

De Wintertuin in Baarn is – sinds haar bouw in 1915 – voor het eerst in meer dan 100 jaar open voor publiek. Vroeger was het een botanische kas, nu is het een theetuin & terras en herbergt het de Elixir Escape Rooms en unieke locatiespellen voor jong en oud in het Cantonspark. Zij houden graag de kas en haar omgeving schoon. Daarom kan je bij hen een afvalgrijper lenen om zwerfafval in de omgeving op te ruimen.

De Wereld van Pippe

De Wereld van Pippe is een wereld vol duurzame artikelen en staat voor People Planet Profit. In hun visie zorgen mensen voor elkaar en hun omgeving, zodat er altijd sprake is van duurzame groei! Kom snel eens langs en bekijk het bijzondere, sociaal verantwoorde assortiment.

Hoeve Ravenstein

Bij Hoeve Ravenstein, een monumentale boerderij in het hart van Gooi- en Eemland op Landgoed Groeneveld in Baarn, vind je op ons levendige boerenerf een Boerderijwinkel met duurzame-, glutenvrije- en streekproducten (zoals vlees van eigen runderen), een Boerderijcafé, een moes- en pluktuin en een koeienstal. Hier word je omarmd door eeuwenoude bossen en groene weiden, ruikt het naar pas gemaaid gras, vochtig mos, fluitenkruid en bosviooltjes. Dat houden wij met zijn allen graag schoon! Wil je meehelpen? Je kunt bij Hoeve Ravenstein een afvalgrijper lenen om zwerfafval op te ruimen.

Adoptanten HBS-containers

Op verschillende locaties in Baarn zijn onze containers te vinden. Klik hieronder om de locaties van deze kliko's en overige lokale initiatieven te bekijken.

Baarnse Bermbrigade

Iedere eerste zaterdag van de maand verzamelt de Baarnse Bermbrigade om 9.45 uur op de Brink. Van daaruit fietsen zij naar een afgesproken locatie om zwerfafval op te ruimen. Zo houden zij samen Baarn schoon!

De Groene inval

De Groene Inval is het Natuur Milieu Educatief centrum in Baarn. Naast de op Baarnse basisschoolleerlingen gerichte educatieve activiteiten biedt De Groene Inval ook tal van activiteiten om Baarnse burgers bewust te maken van hun (groene) omgeving waarin duurzaamheid een belangrijke factor is. Iedereen kan meehelpen om zwerfafval tegen te gaan! Geïnteresseerd? Dan kun je een afvalgrijper lenen bij de Groene Inval! Je kunt dan in je eigen omgeving zwerfafval opruimen. Stuur hiervoor een email naar info@degroeneinval.nl.