Lever in en win locaties

HoudBaarnSchoon

is een initiatief van STOPMIJNAFVAL en  de Gemeente Baarn. Samen hebben we de handen ineengeslagen om zwerfafval te voorkomen en op te ruimen.

Heb jij ook een initiatief? Laat het ons weten

Vraag gratis aan

Adopteer een zwerfafvalkliko

In Baarn kun je als inwoner, buurt, school, sportvereniging of bedrijf een zwerfafvalkliko adopteren waarin zwerfafval verzameld kan worden. Dit houdt in dat je de zwerfafvalkliko op een handige plek neer zet, waar je zwerfafval wilt voorkomen. De zwerfafvalkliko wordt gratis geplaatst en wordt door de gemeente geleegd. Een volle zwerfafvalkliko levert een leuke prijs op.

Vraag gratis aan

Peukenhouder

Wist je dat een peuk er 2 jaar over doet om te verteren? Voorkom peuken op de straat. Dit is een peukenhouder zodat mensen die roken en hun sigarettenpeuk niet op de grond hoeven te gooien maar in de houder in hun pakje kunnen bewaren. Echt een leuk hebbendingetje voor rokers.

Vraag gratis aan

Herbruikbaar evenementenglas

Organisatoren van evenementen kunnen bij HoudBaarnSchoon kosteloos het herbruikbare evenementenglas aanvragen. Wij komen die in gewenste aantal 1 dag van te voren in kratjes leveren en 1 dag na het evenement komen we de schone glazen weer ophalen.

Vraag gratis aan

Doe mee!

Wil je meedoen aan één van de acties van HoudBaarnSchoon! of wil je zelf aan de slag? Laat het ons weten! Wij hebben alle informatie en hulpmiddelen die je nodig hebt om jouw steentje bij te dragen.

Stuur je idee in 

Versturen