Onze partners

De Wereld van Pippe

De Wereld van Pippe is een wereld vol duurzame artikelen en staat voor People Planet Profit. In hun visie zorgen mensen voor elkaar en hun omgeving, zodat er altijd sprake is van duurzame groei! Kom snel eens langs en bekijk het bijzondere, sociaal verantwoorde assortiment.

Hoeve Ravenstein

Bij Hoeve Ravenstein, een monumentale boerderij in het hart van Gooi- en Eemland op Landgoed Groeneveld in Baarn, vind je op ons levendige boerenerf een Boerderijwinkel met duurzame-, glutenvrije- en streekproducten (zoals vlees van eigen runderen), een Boerderijcafé, een moes- en pluktuin en een koeienstal. Hier word je omarmd door eeuwenoude bossen en groene weiden, ruikt het naar pas gemaaid gras, vochtig mos, fluitenkruid en bosviooltjes. Dat houden wij met zijn allen graag schoon! Wil je meehelpen? Je kunt bij Hoeve Ravenstein een afvalgrijper lenen om zwerfafval op te ruimen.

Adoptanten HBS-containers

Op verschillende locaties in Baarn zijn onze containers te vinden. Klik hieronder om de locaties van deze kliko's en overige lokale initiatieven te bekijken.

Baarnse Bermbrigade

Iedere eerste zaterdag van de maand verzamelt de Baarnse Bermbrigade om 9.45 uur op de Brink. Van daaruit fietsen zij naar een afgesproken locatie om zwerfafval op te ruimen. Zo houden zij samen Baarn schoon!

De Groene inval

De Groene Inval is het Natuur Milieu Educatief centrum in Baarn. Naast de op Baarnse basisschoolleerlingen gerichte educatieve activiteiten biedt De Groene Inval ook tal van activiteiten om Baarnse burgers bewust te maken van hun (groene) omgeving waarin duurzaamheid een belangrijke factor is. Iedereen kan meehelpen om zwerfafval tegen te gaan! Geïnteresseerd? Dan kun je een afvalgrijper lenen bij de Groene Inval! Je kunt dan in je eigen omgeving zwerfafval opruimen. Stuur hiervoor een email naar info@degroeneinval.nl.